Concert pascal
MOPAN Suceava

E o norocoasă! Dintotdeauna a avut o siluetă de invidiat, iar asta se datorează în mare parte genei, care îi permite să mănânce aproape orice fără să se îngrașe. Cu toate acestea, Geanina Ilieș are mare grijă ce-și pune în farfurie, mai ales în această perioadă de autoizolare. Mănâncă mai puțin caloric, bea multă apă și face sport, chiar dacă uneori doar „în glumă”.

Click!: Depui eforturi pentru a-ți menține silueta, te abții de la mâncare, ții diete, sau așa e felul tău?

Geanina Ilieș: Fac parte din acea categorie a oamenilor care pot mânca orice, oricât, oricând fără să se îngrașe. Mi s-a explicat că moștenesc așa-numitele „proteine decuplate”, mai exact niște proteine care transformă energia în căldură și nu se depozitează. Poate, la un moment dat, cu vârsta, vor apărea probleme, dar deocamdată mă mențin. Cu toate acestea, preventiv, caut doar să mănânc sănătos. Nu mi-am chinuit niciodată organismul, nu m-am abținut de la nimic. Dacă am poftă de ciocolată, mănânc.

În această perioadă de stat în casă ți s-a schimbat stilul alimentar?

În general, am doar mese regulate. Micul dejun e sărac în grăsimi și îl iau la o oră după ce mă trezesc, astfel ard caloriile pe tot parcursul zilei. În această perioadă mizez pe fructe și legume, care au mai puține calorii, iar ultima masă e cu 2-3 ore înainte de culcare. Nici sportul nu a ieșit din peisaj. Fac acasă, la salteluță. În plus, vreau să mănânc sănătos, pentru asta gătesc sănătos, ocolesc fast-food-ul, beau multă apă și citesc de fiecare dată etichetele alimentelor pe care le cumpăr.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/geanina-ilies-secretul-siluetei-autoizolare-ce-sport-face-bucatarie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava