Concert pascal
MOPAN Suceava

Rod Stewart are 75 de ani, dar se simte ca la 30 de ani! Rockerul scoțian a ignorat complet avertismentele emise în statul Florida cu privire la riscurile contaminării cu noul coronavirus și a e ieșit marți la o plimbare cu bicicleta. Paparazzi l-au fotografiat echipat corespunzător pentru sport, dar fără mască și fără mănuși de protecție, notează click.ro.

El a fost operat cu succes la genunchi în ianuarie și i s-a montat o proteză. Penny Lancaster, soția lui în vârstă de 49 de ani, a declarat într-o filmare postată pe pagina ei de Instagram că a trebuit să îl îmbete bine înainte de a-l convinge să mănânce zilele trecute pieptul de pui, cu mazăre și salată pe care îl gătise. Stewart nu suportă izolarea la domiciliu și iese ori de câte ori are chef din casă fără să respecte normele de siguranță. Acum cinci zile a fost să îi cumpere fiului lui Alastair, de 14 ani, o placă de surf, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/rod-stewart-ignora-riscurile-de-contaminare-cu-covid-19-si-are-75-de-ani-cum-l-au

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava