Concert pascal
MOPAN Suceava

George Burcea își cere scuze pentru declarațiile scandaloase despre violența împotriva femeilor, la scurt timp după ce editura Hyperliteratura a decis retragerea despre piață a romanului semnat de actor și care are ca subiect, culmea!, chiar violența domestică, notează click.ro.

După ce a declamat că femeile merită să fie bătute ”cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul bunicii mele, acum 15-20-30 de ani”, actorul și-a turnat cenușă-n cap. Într-o postare amplă pe Instagram, actorul susține că a spus la nervi toate acele lucruri ”cu care nu rezonează și care nu-i fac cinste nici lui și niciunei femei”.

”Doresc să îmi cer scuze în mod public pentru cele spuse în live-ul de ieri, de pe pagina mea de Instagram.

Live-ul a avut ca subiect de discuție violența domestică. După un val de comentarii jignitoare la adresa mea, am avut o reacție de care îmi este foarte rușine.

Am greșit în felul în care m-am exprimat, am greșit în felul în care am reacționat, dar cea mai mare greșeală este că am spus niște lucruri la furie cu care nu rezonez și care nu-mi fac deloc cinste nici mie și niciunei femei.”, e parte din mesajul scris de George Burcea pe contul personal de Instagram, acolo unde a pornit întreg scandalul.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/george-burcea-isi-cere-scuze-pentru-declaratiile-impotriva-femeilor-cum-se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava