Concert pascal
MOPAN Suceava

Reacție fermă a editurii Hyperliteratura, care a publicat cartea actorului George Burcea, după declarațiile agresive ale acestuia la adresa femielor. După ce Burcea a spus public că femeile ”merită să fie bătute cu mese, cu scaune, cu capace”, editura a decis retragerea cărții semnate de actor, ”Scrisoare către Ceaușescu”, potrivit click.ro.

”În urma instigărilor la violență împotriva femeilor aduse de actorul și scriitorul George Burcea, autorul romanului «Scrisoare către Ceaușescu», editura Hyperliteratura a decis retragerea de piață a cărților sale. Această hotărâre vine ca un gest firesc împotriva promovării unor astfel de comportamente publice, paradoxal, vorbind despre o carte care tratează exact violența domestică”, se arată pe site-ul editurii, conform sursei citate.

Scriitorul Andrei Ruse, directorul Hyperliteratura și redactorul acestei cărți, a postat deja public un mesaj prin care s-a dezis ferm de declarațiile agresive ale lui George Burcea. ”M-am crucit. (..) Dacă el, care a scris o carte împotriva violenței domestice și e un bărbat model (citez și sunt uluit), și este jignit că mai și gătește, atunci dacă femeilor nu le place un astfel de individ, concluzia e că le place bătaia? Nici nu mă pot coborî la nivelul la care să comentez așa ceva, pur și simplu”, a declarat Ruse.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/reactie-dura-editurii-hyperliteratura-dupa-ce-george-burcea-spus-ca-femeile-merita

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava