Concert pascal
MOPAN Suceava

Julia Roberts și George Clooney s-au reunit într-o nouă comedie romantică «Ticket to Paradise», unde joacă rolul unui cuplu de părinți divorțați. Cei doi actori sunt buni prieteni și în viața reală, însă scena care le-a dat cele mai mari bătăi de cap, a fost aceea în care au trebuit să se sărute, potrivit click.ro.

În pelicula «Ticket to Paradise», în regia lui Ol Parker, Julia Roberts și George Clooney joacă rolul unui cuplu de părinți divorțați, care fac front comun pentru a o împiedica pe fiica lor să se căsătorească. Scena care a fost cea mai dificil de filmat a fost cea a sărutului dintre cei doi protagoniști, iar aceasta nu pentru că Roberts și Clooney ar fi stânjeniți unul de celălalt, ci pentru că le venea constant să râdă la fiecare dublă. De aceea a fost nevoie de 80 de încercări, pentru ca Julia și Clooney să se sărute, conform scenariului.

«I-am povestit soției mele, că a fost nevoie de 80 de duble ca s-o sărut pe Julia, iar Amal a fost foarte surprinsă. Mi-a spus: «Cum naiba».», a declarat amuzat, actorul, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/george-clooney-a-incercat-de-80-de-ori-s-o-sarute-2203141.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava