George Clooney a declarat, într-un interviu recent, potrivit contactmusic.com, că se simte „mult mai bătrân” de când a devenit tată.

Starul – care are doi copii cu soţia sa, Amal Clooney, gemenii Ella Alexander – a spus, potrivit sursei citate: „Da, este adevărat. M-a prins treaba asta. Sunt un dezastru. Dar Amal este ca o atletă olimpică. Când ai doi copii, dai sân muuuuult. Eu sunt foarte bine, apropo, la schimbat de scutece. Asta este o aventură nouă pentru mine, dar am trecut prin asta cu prietenii alături de mine, aşa că nu am avut parte de prea multe surprize. De când am devenit tată, am îmbătrânit. Nu te schimbă această experienţă în mod complet, dar sunt foarte încântat şi nerăbdător să văd ce vor ajunge aceste două persoane mititele în viaţă. Sunt foarte mândru să fiu tată. Sunt onorat.”

Într-un interviu anterior tatăl lui George Clooney a spus că actorul „s-a schimbat” şi are „un alt gen de maturitate” de când soţia lui, Amal, a adus pe lume pe gemenii Alexander şi Ella.

Nick Clooney, tatăl starului, a spus: „De când a aflat că va deveni tată, fără nicio îndoiala, s-a schimbat. Nu are de-a face cu vârsta, este vorba despre un alt gen de maturitate. Când realizezi că responsabilităţile standard, pe care fiecare om le are de ani de zile, vin şi la tine, despre asta e vorba… (…) O perioadă voi sta cât mai mult departe, pentru ca ei să poată să-şi facă o idee despre ce este vorba. Asta fac acum. Merită intimitate.”, a spus Nick Clooney, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava