• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Potrivit presei de peste ocean, Stacey Keibler este cea care l-a părăsit pe George Clooney, pentru că actorul nu își dorește să se mai căsătorească vreodată și să-și întemeieze o familie. Stacey,33, și George, 52, formau un cuplu de mai bine de doi ani de zile.

O sursă a declarat pentru people.com, potrivit ContactMusic: ”Stacey a renunțat. Vrea să aibă copii, o familie, într-o.zi. Ea știe care este părerea lui George în legătură cu aceste lucruri. Au dicutat și au încetat să mai formeze un cuplu în urmă cu câteva săptămâni.”

Oricum, despărțirea nu a fost una cu certuri, iar cei doi se pare că au rămas în continuare prieteni, aceeași sursă adăugând: ”Vorbesc în fiecare zi. Erau prieteni înainte să devină iubiți și o să rămână și după. A fost o despărțire prietenoasă.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava