Concert pascal
MOPAN Suceava

George Clooney și Amal Alamuddin – cu care s-a logodit în aprilie – urmează să se căsătorească în septembrie, în Italia și au decis să nu mai facă petrecerea de după ceremonie la reședința lui de pe malul Lacului Como, pentru că au simțit că nu este destul de privată.

”George și Amal vor să se căsătorească în Italia, dar au nevoie de o locație care să le ofere intimitate, atât lor, cât și invitaților lor.”, a spus o sursă apropiată actorului, potrivit contactmusic.com.

Faimosul actor crede că nunta ar deranja vecinii prin atenţia mediatică de care se va bucura evenimentul, iar recent cuplul a fost văzut la Veneţia, presa de peste ocean speculând că cei doi ar intenționa să se căsătorească într-un palat veneţian.

Potrivit sursei citate, George Clooney şi Amal Alamuddin ar fi vrut să-și unească destinele la Highclere Castle, locul de filmare al serialului „Downton Abbey”, din Hampshire, însă cei doi s-ar fi răzgândit după ce logodnica lui Clooney a aflat că aici a avut loc şi nunta top-modelul Katie Price şi a primului ei soţ, Peter Andre, în 2005.

„Amal nu ştie foarte multe lucruri despre celebrităţi, dar ştie cine este Katie Price şi nu doreşte ca cea mai importantă zi in viața ei să aibă vreo legătură cu acest gen de circ mediatic”, a spus o sursă apropiată cuplului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava