Concert pascal
MOPAN Suceava

George Michael a fost „convins” că va deveni faimos. Faimosul muzician – care a decedat în ziua de Crăciun, anul trecut, la vârsta de 53 de ani – şi-a început cariera muzicală ca membu în trupa pop Wham!, alături de bunul său prieten Andrew Ridgeley, iar într-un interviu format din două părţi, acordat lui Kirsty Young, intitulat ‘George Michael: The Red Line’, George a spus că a fost „convins” că va deveni star muzical.

„Eram că convins că am foarte multe de oferit, chiar dacă nu ştiam sigur despre ce e vorba. Andrew a încurajat această idee cu faima şi ştiţi că Andrew era talentat… adică, dacă ar fi putut juca fotbal, cu siguranţă ar fi fost un mare fotbalist. (…) Dar eram convins că destinul meu era în muzică.”, a spus George Michael, potrivit contactmusic.com.

George şi Andrew au devenit celebri cu trupa Wham! pe când erau adolescenţi, dar autorul hit-ului ‘Careless Whisper’ a mărturisit că nu s-a simţit niciodată copleşit de succes, pentru că l-a avut alături pe prietenul lui. „Wham! nu m-a copleşit niciodată, poate datorită lui Andrew. Este cel mai greu lucru de explicat, este foarte greu, este de parcă se pune o linie roşie în faţă. „, a mai spus Gerorge Michael, conform sursei citate.

George a mai spus că nu i-a păsat niciodată de cât de arogant devenise, pentru că sentimentul îl făcea să se simtă bine. „Ego-ul meu mă făcea să mă simt bine. Chiar îmi dădea un sentiment bun la acea vreme.”, a adăugat starul în interviu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava