MOPAN Suceava

Pe 26 mai se vor împlini 9 luni de când artistul a trecut în neființă, iar soția lui, Daniela Marin, s-a zbătut să-i ducă mai departe proiectele de suflet, potrivit click.ro.

S-au căsătorit în 1993, au divorțat în 2010, însă au rămas legați pe viață de o iubire neînțeleasă de mulți. După moartea lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela Marin, de profesie scriitor, publicist și scenarist, a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a păstra vie memoria îndrăgitului artist. Recent, la editura familiei, Cartea Daath Publishing House, Daniela Marin a lansat volumul „Clovnul de Caro”, în care a cuprins 19 poezii de-ale lui Ioan Gyuri Pascu, alese de el însuși din „Caietul cu poezii”, dar și 17 texte ale cântecelor lui, selectate de Daniela din albumele artistului, potrivit sursei citate. Mai mult, volumul cuprinde și șase potrete ale lui Gyuri și desene de Ion și Daria Gănescu și Iarina Pascu, fiica regretatului cantautor.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/gestul-emotionant-facut-recent-de-vaduva-lui-ion-gyuri-pascu

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava