Concert pascal
MOPAN Suceava

În această seară, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a ajutat transferarea de alimente și bunuri pentru cetățenii ucraineni care așteaptă să intre în România, dar și celor care s-au refugiat în regiunea Cernăuți.

Gheorghe Flutur a spus că aceasta a fost o inițiativă convenită cu cei care aveau aduse alimente. „Am descărcat patru microbuze în PTF Siret unde m-am întâlnit cu viceguvernatorul Arthur Muntean care, la solicitarea pe care am făcut-o, a fost trimis de la Cernăuți să primească aceste ajutoare”, a declarat Gheorghe Flutur, care a adăugat că în cele patru microbuze au fost ajutoare constând în alimente, pături, haine, apă minerală. El a mai spus că în seara aceasta vor mai trece alte patru microbuze spre Ucraina cu saltele și alimente.

„Mulțumesc celor care au făcut aceste donații și erau în Vama Siret”, a precizat șeful administrației județene. Gheorghe Flutur a declarat că donațiile vin din partea unor persoane fizice, Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și a unor asociații non-profit.

„Le mulțumesc tuturor și de asemenea am primit mulțumiri de la frații noștri de la Cernăuți”, a spus Gheorghe Flutur. Președintele CJ Suceava a mai spus că toate aceste donații vor ajunge, în principal, la cei care stau la coadă pentru a intra în România, precum și la ucrainenii care s-au refugiat în Cernăuți,

„Cred că cel mai bine aceste ajutoare pot fi gestionate prin Crucea Roșie și de aceea am intermediat o întâlnire între Crucea Roșie România și Crucea Roșie Ucraina ca să vadă cum să-i ajute”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Gheorghe Flutur a ajutat la transferarea de alimente și bunuri pentru ucrainenii care așteaptă să intre în România prin vama Siret (FOTO), 1.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.2/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava