Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe flutur, a avut astăzi o întâlnire la sediul instituției cu conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri pentru a discuta despre stadiul investițiilor la Drumurile Naționale de pe teritoriul județului Suceava.

După discuție, Gheorghe Flutur s-a deplasat în teren pe șantierele de la Drumurile Naționale, acolo unde se execută ample lucrări de modernizare, solicitate de șeful administrației județene. Flutur a arătat ca în momentul de față sunt în plină desfășurare lucrările de modernizare pe DN2, pe sectorul Suceava-Siret. “După cum se știe, porțiunea Suceava- Grănicești este finalizată iar acum se lucrează pe sectorul Grănicești – Siret. Drumul DN2/E85 este singurul drum european pe care se desfășoară traficul  de călători și de marfă dinspre și spre Ucraina. Speram ca în trei săptămâni  să se finalizeze lucrările.

Am solicitate conducerii de la Drumuri Naționale să găsească soluții pentru a continua cu asfaltarea și în orașul Siret și apoi mai departe până în Vama Siret – 4,8 km. Este important acest lucru pentru că, în sfârșit, după ani de zile, se deblochează proiectul de reabilitarea a Vămii Siret.

În aceste zile se lucrează la Centura Rădăuțiului. De asemenea, am solicitat mobilizare pentru finalizarea investiției în acest an”, a spus Gheorghe Flutur. El a spus ca a discutat și despre necesitatea îmbunătățirii caii de rulare pe DN17 între Suceava și Gura Humorului, dar și despre DN17A, Câmpulung Moldovenesc – Sadova – Vatra Moldoviței, unde deja au început lucrările. “Se lucrează și pe DN17  între Vatra Dornei și Poiana Stampei.

Le-am mai cerut să finalizeze lucrările pe DN 29A Suceava – Dorohoi, prin Adâncata și Zvoriștea.

Apoi, sunt porțiuni de drum la Pojorâta pe care trebuie intrat foarte repede pentru că mă gândesc și la sezonul turistic.

Pentru a se finaliza recepția la DN 18 Iacobeni – Cârlibaba – Borșa se lucrează și aici pentru a avea gata, în sfârșit, un drum foarte important pentru turismul din zonă; se asigură deschiderea legăturii între Bucovina și Maramureș”, a mai spus Gheorghe Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava