Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit vineri după-amiază cu membri ai rețelei electorale a PNL de pe colegiul Câmpulung Moldovenesc. Au fost peste 200 de participanți din toate localitățile, din Izvoarele Sucevei, Moldova Sulița, Breaza, Fundu Moldovei, Pojorâta, Sadova, Vama, Vatra Moldoviței, Moldovița, Frumosu și din municipiul Câmpulung.

”În acest colegiu avem cea mai mare densitate de liberali. Avem primari liberali în fiecare dintre aceste localități, mai puțin la Breaza. Am discutat despre prioritățile zonei de munte, despre problemele fermierilor, despre infrastructura de drumuri, despre rețeaua de școli. Eu plec la drum foarte optimist. Primarii au făcut lucruri minunate atât cu proiecte europene cât și cu bani guvernamentali. Toți au șanse să își înnoiască mandatele”, a declarat Flutur.

Președintele Flutur i-a anunțat pe cei prezenți de mari proiecte care urmează să fie implementate: modernizarea DJ Stulpicani-Slătioara-Câmpulung, un drum turistic cu un potențial enorm, drumul care leagă Moldovița de Argel și Valea Brodinei, proiectele de gaz metan din localitățile Vama, Frumosu, Vatra Moldoviței, Moldovița, Pojorâta, Fundu Moldovei, proiecte de apă și canal de la Câmpulung Moldovenesc. Acestea și multe alte proiecte vor schimba în bine fața localităților, așa cum deja s-a întâmplat în ultimul timp.

Gheorghe Flutur a cerut militanților PNL să intre în dispozitiv de pregătire pentru cele 4 rânduri de alegeri: „Aveți ce să le spuneți oamenilor! Primarii noștri sunt modele, sunt în echipă cu președintele CJ, iar zona de munte și-a cunoscut dezvoltarea doar sub administrații liberale”. Sâmbătă va avea loc o astfel de întâlnire la Gura Humorului, iar duminică la Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava