Profesorul Gheorghe Lazăr ar urma să revină în funcția de şef al Inspectoratului Şcolar Suceava, din care a fost înlăturat luna trecută. Asta, după ce Curtea de Apel Suceava a decis ieri suspendarea ordinului Ministerului Educaţiei prin care fusese demis. Decizia instanţei nu este definitivă, dar este executorie și va fi valabilă până la soluţionarea definitivă a cauzei. Profesorul Lazăr a fost demis din funcţia de inspector școlar general pe 11 aprilie după ce a primit calificativul „nesatisfăcător” la evaluarea activității manageriale din anul şcolar 2016-2017. În locul său a fost numit cu titlu interimar Cristian Cuciureanu.

Gheorghe Lazăr ar putea să-și recapete epoleții de "general" al Inspectoratului Școlar Județean, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
  • loluta

    Ruşinoooooooooooooooosssss!!!!!invatamantului sucevean!!Nu se mai poate scapa de pensionarii bolşevici din şcoli!!!Plecaţi tineri cât mai puteşi,judeţul e putred de corupt!!!Layar a trimis scrisoare de ADIO prin şcoli ,acuma vrea înapoi!Sa se duca la Humor la nevasta+sa ca are treaba acasa si sa si creasca nepotii că indată are strănepoţi şi să mai lase locul altora mai tineri !!!!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava