• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Niță, a votat, la Gura Humorului, pentru o Europă adevărată și pentru copiii care își doresc o schimbare în bine a țării. Gheorghe Niță s-a prezentat la urne alături de soția sa.

La ieșirea din secția de votare, vicepreședintele CJ Suceava a declarat că „am votat pentru o Europă adevărată, am votat pentru ca cei care ne vor reprezenta în Parlamentul European să fie alături de poporul român, de o Europă liberă. Am votat pentru copiii noștri care își doresc o schimbare în bine pentru întreaga Românie”. Gheorghe Niță a apreciat numărul mare de alegători care s-au prezentat la urne încă de la primele ore ale dimineții. „Este un exemplu foarte frumos care trebuie urmat de toți ceilalți. Eu vreau o Românie în Uniunea Europeană, vreau o Bucovină așa cum este ea. Și vreau ca și copiii mei să fie mândri de ceea ce noi românii putem face în continuare”, a mai spus Gheorghe Niță.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava