Biroul Politic Judeţean al PNL Suceava întrunit joi după amiază în şedinţă a votat aproape în unanimitate pentru excluderea din PNL a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Ilie Niţă. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi din şedinţa de joi a fost sancţionarea lui Ilie Niţă pentru declaraţiile defăimătoare pe care le-a făcut în presă la adresa partidului şi conducerii acestuia. La propunerea de excludere din PNL, din totalul de 67 de membri ai Biroului Politic Judeţean, 63 au votat pentru excludere şi doar patru au votat împotriva acestei sancţiuni.
O decizie finală cu privire la soarta lui Ilie Niţă va fi luată sâmbătă, în şedinţa Colegiului Director Judeţean al PNL. Acest for este cel care validează propunerea Biroului Politic Judeţean de a-l exclude pe Ilie Niţă din partid. Din Colegiul Director Judeţean al PNL fac parte toţi primarii liberali, co-preşedinţii filialelor PNL şi membrii Biroului Politic Judeţean.
Dacă va fi exclus din partid, Ilie Niţă îşi va pierde postul de consilier judeţean, şi implicit şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Şedinţa de joi a BPJ al PNL Suceava nu a fost lipsită de tensiuni, Ilie Niţă părăsind sala înainte de votul care l-a vizat direct, nu înainte de a ameninţa pe toată lumea că îi va da în judecată.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava