MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan a participat vineri după amiază, în Câmpulung Moldovenesc, la o întâlnire cu cetățenii acestui municipiu și cu candidatul PSD la funcția de primar, Adrian Posa.

„Într-o sală plină de localnici dornici de schimbare, am subliniat importanța unei noi viziuni în administrația locală și județeană.

Este esențial să dezvoltăm întreaga zonă montană a județului, iar Câmpulungul nu trebuie să rămână în urmă.

Până când va deveni realitate trenulețul lui Flutur, care trebuia să circule plin de turiști, din oră în oră, între Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, pe lângă variantele ocolitoare promise în fiecare campanie, și până când fiecare locuitor va deschide fereastra și va vedea autostrăzile de care vorbește de dimineața până seara actualul președinte al Consiliului Județean, avem mult de muncă.

Nu putem sta încă patru ani să tot arătăm pe hartă și să explicăm ce mari și frumoși vom fi când Guvernul PSD va construi autostrăzi.

Aceste proiecte nu sunt responsabilitatea lui Flutur sau a lui Șoldan, ci a Ministerului Transporturilor, condus de cel mai performant ministru, Sorin Grindeanu.

Dacă în ultimele mandate s-ar fi realizat ceva concret pentru județ, actualul președinte nu ar mai fi fost nevoit să se trezească în această campanie la cinci dimineața și să meargă prin piețe și la întâlniri electorale până seara târziu, disperat că-l trimitem acasă”, a transmis Gheorghe Șoldan. El a ținut să precizeze că Adrian Posa, candidatul PSD pentru Primăria Câmpulung Moldovenesc, acesta este un inginer minier cu peste 27 de ani de experiență și un om dedicat comunității sale.

Șoldan a arătat că programul electoral al acestuia se concentrează pe respectul pentru oameni prin servicii publice de calitate, sprijinirea antreprenorilor și dezvoltarea economică, respect pentru tineri prin educație de calitate și respect pentru sistemul medical. „Printre prioritățile sale se numără extinderea și reabilitarea sistemului de canalizare, sprijinirea antreprenorilor locali, modernizarea unităților de învățământ și eficientizarea procesului educațional, precum și investiții în infrastructura de agrement și recreere, inclusiv dezvoltarea bazelor sportive.

Adrian își propune, de asemenea, să creeze un portal de promovare turistică pe internet a municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde toți cei care au spații de cazare vor fi promovați gratuit, iar turiștii vor putea rezerva direct, fără comisioane. Pe același portal se vor regăsi și fermierii și producătorii locali.

În plus, Adrian dorește să înființeze un birou de consultanță gratuită pentru obținerea de finanțări nerambursabile, oferind astfel sprijin oricărui agent economic sau locuitor care dorește să acceseze fonduri europene.

Respectul pentru pacienți și sistemul medical este o altă prioritate pentru Adrian Posa. El vizează modernizarea, dotarea și extinderea spitalului municipal, atragerea de noi medici specialiști și susținerea medicilor de familie. Adrian Posa are sprijinul meu și al echipei PSD Suceava. Împreună vom transforma aceste proiecte în realități, iar în Câmpulung Moldovenesc oamenii vor vedea o schimbare reală. Pentru acest angajament avem nevoie de sprijinul câmpulungenilor pe 9 iunie. Este esențial ca oamenii să înțeleagă importanța votului pentru schimbare, atât la Primăria Câmpulung, cât și la conducerea Consiliului Județean Suceava”, a spus Șoldan.

𝐂𝐌𝐅: 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟎𝟐

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava