Concert pascal
MOPAN Suceava

În prezent trăiește o viață desprinsă parcă din filme, însă în trecut Gina Pistol s-a confundat cu mari dureri sufletești după ce a fost abandonată de mamă, notează click.ro. Bunica vedetei, cea care a crescut-o de la 3 zile, mărturisea emoționanta povestea de viață a nepoatei sale.

Copilăria vedetei nu a fost deloc ușoară, fiind nevoită ca de la vârsta de 6 ani să se ocupe de treburi gospodărești și de îngrijirea fratelui Paul, cu 5 ani mai mic decât ea.

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica Ginei Pistol acum câțiva ani pentru Libertatea, conform sursei citate.

Bunica Ginei a amintit și despre relația pe care nepoata sa o are cu tatăl. Discută zilnic și sunt extrem de apropiați.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/gina-pistol-abandonata-de-mama-la-doar-3-zile-de-2341949.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava