Concert pascal
MOPAN Suceava

Cutremurător! Cântăreaţa şi actriţa Gloria Estefan (64 de ani), cunoscută pentru piese precum „Conga” şi „Rhythm is Gonna Get You” şi de trei ori premiată cu Grammy, a dezvăluit că a fost abuzată sexual la vârsta de 9 ani de un membru al familiei ei, notează click.ro.

Gloria Estefan a declarat că a fost molestată de cineva în care mama ei avea încredere. Este prima dată când Gloria Estefan vorbeşte despre asta. „93% dintre copiii abuzaţi îi cunosc şi au încredere în agresorii lor. Şi ştiu asta pentru că am fost unul dintre ei”, a declarat ea într-un show Facebook Watch, în care apar fiica şi nepoata ei. În episodul „Red Table Talk: The Estefans” a apărut şi vedeta de televiziune Clare Crawley, care a vorbit de asemenea despre cum a fost abuzată de un preot, mai scrie sursa citată. Crawley a dezvăluit că a fost abuzată de un consilier pe când se afla la şcoala catolică şi că a fost „victimă a unui atacator”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/gloria-estefan-marturisit-ca-fost-abuzata-sexual-la-varsta-de-9-ani-de-un-membru

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava