Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru a șasea oară la rând, Gordon Ramsat a devenit tată. Acesta a și postat primele imagini cu fiul său, notează click.ro. Celebrul bucătar, în vârstă de 57 de ani, a anunțat că acesta va fi ultimul său copil:„3 băieţi, 3 fete…. Gata”.

Celebrul bucătar a postat, sâmbătă seara, pe Instagram imagini din spital cu Tana şi bebeluşul, anunţând că în familie vine un „voinic” de aproape 3,5 kg, care se numeşte Jesse. Băieţelul, purtând o căciuliţă roz cu dungi albastre, poate fi văzut în braţele mamei sale în trei imagini, iar una dintre ele îl arată pe tată sărutându-l pe cap, scrie Digi24.ro.

Gordon Ramsay sugerează, însă destul de clar că Jesse James Ramsay va fi ultimul său copil: „3 băieţi, 3 fete…. Gata”, a scris el pe reţelele sociale. Ramsay, care şi-a sărbătorit ziua de naştere miercuri, a scris pe Instagram, potrivit sursei citate: „Ce cadou uimitor de ziua de naştere, vă rog să îi uraţi bun venit lui Jesse James Ramsay, un voinic de 7 lb 10 oz!!! Încă un pachet de dragoste pentru brigada Ramsay”.

Sursa foto: Facebook

Află detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/gordon-ramsay-tata-pentru-a-sasea-oara-3-2315672.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava