Concert pascal
MOPAN Suceava

Se anunță vremuri mizerabile pentru fostul campion de tenis Boris Becker. Obișnuit cu luxul în care trăiesc marii performeri din sport, Becker se va „muta” în penitenciarul britanic Wandsworth, din Londra, pentru a-și ispăși pedeapsa, notează click.ro.

Fostul tenismen german Boris Becker a fost condamnat, vineri, 29 aprilie, la doi ani şi jumătate de închisoare. Procesul a fost judecat de justiţia britanică, iar fostul campion de la Wimbledon a fost găsit vinovat pentru patru capete de acuzare legate de falimentul său personal. Boris Becker a fost judecat în Anglia deoarece locuieşte la Londra din 2012.

În vârstă de 54 de ani, Boris Becker va fi astfel încarcerat după ce a fost găsit vinovat în special că a ascuns 2,5 milioane de lire sterline (3 milioane de euro la cursul actual) în active şi împrumuturi. Conform acuzării, el a făcut aceste tertipuri pentru a nu-şi plăti datoriile acumulate de-a lungul timpului.

Publicațiile britanice au anunțat faptul că Becker va fi încarcerat la Wandsworth, un penitenciar construit în urmă cu 170 de ani, recunoscut pentru condițiile grele create și suportate de deținuți. „Cu o capacitate de peste 1.300 de deținuți, pușcăria este recunoscută pentru violența salbatică și abuzul de droguri al celor închiși. Penitenciarul e infestat de șobolani, de asemenea”, descrie publicația Mirror în câteva cuvinte locul în care fostul tenismen își va petrece timpul.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/groaznic-asa-arata-puscaria-in-care-va-fi-inchis-589884.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava