Concert pascal
MOPAN Suceava

București-Bruxelles-Londra. Acesta a fost periplul concertistic al Tarafului de la Clejani în decurs de trei zile: joi, sâmbătă și duminică. Viorica și Ioniță au susținut, alături de cei 13 instrumentiști, trei concerte săptămâna trecută și au făcut senzație peste tot. Au ridicat lumea pe mese în Berăria H, la Bruxelles au fost aclamați de mii de oameni, iar în Londra au ridicat oamenii de pe scaune la un restaurant românesc, notează click.ro.

Joi, 28 aprilie, Clejanii au urcat pe scenă la ora 20.00. Spectacolul artistic trebuia să dureze o oră, așa cum se întâmplă în mod normal, dar au plecat de pe scena la ora 2 dimineața pentru că fanii au cerut bis la melodiile lor. Vioricăi nu i-a displăcut, ba din contră, s-a distrat cot la cot cu fanii care nu s-au dezlipit de lângă ea, potrivit sursei citate.

După momentul de joi, Viorica și Ioniță au plecat la Bruxelles unde au concertat la Balkan Festival, în concertul extraordinar „Poveste fără sfârșit”, alături de Goran Bregovic. Înainte de concert, Viorica și Ioniță s-au oprit la o cafenea pentru micul dejun, însă au fost copleșiți de ce s-a întâmplat, în plină stradă. O orchestră de muzicanți-instrumentiști francezi, cu violoncele, viori și acordeoane, s-au oprit pe terasă și au interpretat melodia lor „Cucu și Corbu”. Viorica și Ioniță au rămas muți de uimire și au început să filmeze scena.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/tarafului-de-la-clejani-isterie-la-bruxelles-589863.html

Cum au reușit Clejanii lui Johnny Depp să facă paranghelie în trei țări!, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava