Comenzi MOPAN Suceava

Guvernul a alocat astăzi fondurile necesare pentru plata integrală a celei de-a patra tranşe din titlurile executorii stabilite prin hotărâri judecătoreşti care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale în favoarea angajaţilor Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

În acest sens, bugetul ANSVSA a fost suplimentat cu 2,923 milioane de lei, sumă destinată plăţii titlurilor executorii stabilite în favoarea angajaţilor instituţiei atât la nivel central, cât şi în structurile locale.

 Informaţii suplimentare:

Art. 35 alin 5 al Ordonanţei de urgenţă nr. 83 /2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum şi alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice prevede la modalitatea de plată a tranşelor aferente hotărârilor judecătoreşti devenite executorii până la data de 31 decembrie 2014, şi anume:

·       Prima şi a doua tranşă începând cu 1 martie 2015

·       A treia tranşă începând cu 1 iunie 2015

·       A patra tranşă începând cu 1 februarie 2016

Art. 54 alin (1) al Ordonanţei de urgenţă nr. 47 / 2015 cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2015 şi unele măsuri bugetare, prin derogare de la termenul prevăzut la art. 35 alin. (5) lit. c) din OUG 83/2014, prevede plata celei de-a patra tranşe în anul 2015.

             Sumele plătite se actualizează cu indicele preţurilor de consum publicat de Institutul Naţional de Statistică.

             Potrivit Legii bugetului pentru 2015, în bugetul Ministerului Finanţelor Publice – Acţiuni Generale – a fost prevăzută o sumă globală pentru plata titlurilor executorii din care, prin Hotărâri ale Guvernului, se pot aloca instituţiilor fonduri suplimentare pentru plata acestor obligaţii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava