Concert pascal
MOPAN Suceava
  • Asociația Echitart vă invită la Haita Challenge 2023, un eveniment de anduranță în aer liber dedicat pasionaților de mountainbike și alergări montane.
  • Evenimentul se va desfășura în decorul munților Călimani și cuprinde două competiții sportive: Haita MTB (19 august) și Sky Trail Running (20 august).
  • Haita Challenge 2023 îmbină spiritul sportiv cu generozitatea printr-o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea de biciclete destinate copiilor din mediul rural defavorizat.

Asociația Echitart, cu sprijinul Haita Land și Salvamont Vatra Dornei, organizează în perioada 19-20 august, Haita Challenge 2023. Evenimentul este o provocare dublă, Haita MTB și Sky Trail Running, desfășurată în împrejurimile pitorescului sat Gura Haitii din munții Călimani.

Pe 19 august, maratonul de mountainbike, Haita MTB, oferă două trasee. Unul scurt, de 25 km, pornește din Gura Haitii, străbate zona Băuca, Runc și se întoarce la punctul de plecare. Unul lung, de 55 km, începe de asemenea din Gura Haitii, explorează încântătoarele peisaje ale munților Călimani, trecând pe lângă exploatarea de sulf, spatele Negoiului Românesc, vârful Rețitiș, Poiana Frumușica și Neagra Șarului.

A doua zi, 20 august, găzduiește competiția de alergare montană, Sky Trail Running, cu două opțiuni de traseu. Semimaratonul de 21 km, cu punct de plecare și sosire în Gura Haitii, urcând Vârful Pietrele Roșii și 12 Apostoli. Maratonul de 42 km este un traseu ce înconjoară vârfurile spectaculoase ale Călimanilor, inclusiv Pietrosu Călimanilor, Pietricelul, și Călimaniul Cerbului.

Haita Challenge 2023 este mai mult decât un eveniment sportiv. Haita Land, gazda evenimentului, va oferi participanților și vizitatorilor un spațiu de relaxare, activități recreative pentru adulți și copii, un mini târg cu produse locale, dar și alte surprize care vor fi dezvăluite pe parcurs.

Spiritul de comunitate și solidaritate va fi evidențiat printr-o strângerea de fonduri organizată cu scopul de a achiziționa biciclete pentru copiii din medii rurale defavorizate.

Puteți face înscrieri la Haita Challenge 2023 pe site-ul nostru, www.haitachallenge.ro. Informații suplimentare găsiți pe paginile noastre de Facebook (https://www.facebook.com/HaitaChallenge) și Instagram (https://www.instagram.com/haita_challenge/).

Așteptăm să vă alăturați evenimentului nostru, fie că alegeți să luați parte la competiții, să petreceți un weekend relaxat în munții Călimani sau să susțineți cauza noastră caritabilă. Donațiile se vor putea face la fața locului sau direct către Asociația Echitart, CONT BANCAR: RO69 BACX 0000 0007 5417 0001

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava