Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala ”Dumitru Bernicu” a găzduit pe parcursul săptămânii trecute turneul final al Campionatului Național de handbal feminin pentru juniori IV. La competiție au luat startul 16 echipe care au fost repartizate în patru grupe.

Formația LPS Suceava a făcut parte din grupa A alături de Sporting Ghimbav, CSȘ Craiova și CSȘ Chimia Râmnicu Vâlcea. Elevele antrenorilor Florin Ciubotariu și Ilie Pâțu au câștigat toate cele trei partide din faza grupelor, 27-24 cu CSȘ Craiova, 23-20 cu CSȘ Chimia Râmnicu Vâlcea și 25-17 cu Sporting Ghimbav.

În grupa principal pentru locurile I-IV, LPS Suceava a trecut cu 22-19 de CSȘ 2 București, cu 25-17 de Sporting Ghimbav și a cedat cu 18-24 în fața grupării CSM Ploiești.

Prima semifinală a Campionatului Național de handbal feminin a fost una dramatică, la finele timpului regulamentar de joc și a prelungirilor, scorul disputei dintre LPS Suceava și CSM București a fost egal. După executarea loviturilor de la 7 metri câștig de cauză au avut bucureștencele. În aceste condiții echipa LPS Suceava a jucat pentru medalia de bronz împotriva formației ACS Szejke Odorheiu Secuiesc. Afectate serios de eșecul de la penaltiuri cu CSM București, sucevencele nu au rezistat psihic în meciul pentru medaliile de bronz și au cedat în fața grupării harghitene cu 22-25.

Antrenorii Florin Ciubotariu și Ilie Pîțu au mizat la turneul final pe următoarele jucătoare: Amalia Cocârlă, Natalia Dumitraș, Alisia Roman, Ariana Râșca, Andreea Lazarovici, Andreea Codreanu, Ilinca Lahman, Alexia Petruneac, Alexandra Păduche, Diana Ivan, Erato Chiriazic, Iulia Ailenei, Daria Bălan, Ayana Negru, Maria Gîtman, Carmina Norocel, Ioana Bota, Ioana Bălan, Emily Solcan și Fabiana Avîrvarei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava