MOPAN Suceava

Pe parcursul acestei săptămâni, echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava participă la turneul final al Campionatului Național de rugby pentru junior sub 18 ani. La capătul unui sezon regulat în care au avut parte de multe surprize neplăcute, mai ales la nivelul arbitrajelor, rugbiștii echipei Liceului cu Program Sportiv Suceava au reușit să se califice în ultima fază, după un meci de baraj câștigat în fața celor de la Steaua București.
„Este o performanță pentru noi faptul că am ajuns printre primele opt echipe din țară la juniori U18. Mă bucur că într-un final am reușit calificarea la turneul final, o ultimă fază a competiției în care ne dorim o clasare cât mai bună. Avem o generație remarcabilă care merită mai mult. Jucătorii noștri sunt foarte motivați și sunt convins că vor face o figură frumoasă. Deși suntem în vacanță, echipa s-a pregătit tot timpul, deoarece vom avea o misiune destul de dificilă în fața unor echipe puternice, mai ales a celor de la cluburile private, ce au investit foarte mulți bani și au adus jucători din toată țara.
Cele două grupe vor avea doi capi de serie pe care-i cunoaștem déjà, Tomtanii Constanța și CSI Pantelimon București. În fața acestor două formații va fi greu de câștigat, dar cu celelalte ne vom bate de la egal la egal. Mi-ar place să cădem în grupă cu Stejarul Buzău”, a declarat antrenorul sucevean, Dumitru Livadariu.
La acest turneu final, sucevenii vor evolua alături de alte 7 echipe calificate din țară. Din Muntenia s-au calificat trei echipe, CS ”Tomtanii” Constanța, CSO Pantelimon București și CT ”Dinicu Golescu” București, primele două fiind favorite la medalii, Transilvania va fi reprezentată de echipa RCMUV Timișoara, în timp ce din Moldova au mers formațiile CSȘ Unirea Iași, CSȘ Bârlad, RC Stejarul Buzău și, nu în ultimul rând, LPS Suceava.
Elevii lui Dumitru Livadariu vor avea în total patru meciuri la acest turneu, câte unul la două zile de azi și până duminică, primele trei fiind în grupă, iar ultimul de clasament, în funcție de rezultatele obținute anterior.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava