Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa națională masculină și-a încheiat parcursul la campionatul european cu o înfrângere previzibilă în fața Croației, scor 25-31. N-a fost un eșec umilitor, asta pentru că, pe de o parte, Croația n-a forțat, fiind deja calificată în grupele principale, iar pe de altă parte, jucătorii noștri au avut momente de joc bun. Din păcate, doar momente, asta a fost problema în toate partidele, acesta fiind și lucrul de care Xavier Pascual se temea înainte de competiția din Germania.

La acest moment, trebuie să ne mulțumim că suntem acolo, alături de cei puternici, fiindcă mai mult nu se poate, asta e valoarea jucătorilor. E important că nu ne-am făcut de râs, dar trebuie spus că nici n-am rupt gura târgului.

Din nou suceveanul Daniel Stanciuc a fost pe lista marcatorilor și a mai reușit acțiuni și pase de excepție. Trebuie de menționat faptul că tânărul sucevean de doar 19 ani a fost una din revelațiile selecționatei României mai ales dacă ne gândim la faptul că el a evoluat pe postul de conducător de joc.

Problema majoră a naționalei României este legată de un lucru clar șI grav care se regăsește nu doar în handball, prea mulțI jucători străini evoluează în campionatele României. Este imposibil să te măsori cu o echipă care are mai mult de jumătate jucători proveniți din fosta Iugoslavie, sportivi valoroși, dar care blochează accesul tinerilor români spre marea performanță.

CROAȚIA – ROMÂNIA 31-25 (16-12)

Croația: Kuzmanovic (6/22), Mandic (1/10) – Klarica 7/9, Sostaric 4/4 (1/1 de la 7 metri), Kusan 4/4, Jelinic 4/5, Karacic 3/4, Glavas 3/4 (0/1 de la 7 metri), Srna 3/4, Cindric 2/5, Lucin 1/3, Mihic, Duvnjak, Maras 0/2, Sipic. Antrenor: Goran Perkovac.

România: Iancu (2/12), Vasile (8/28) – Negru 9/11 (7 din 7 de la 7 metri), Grigoraș 3/6, Buzle 3/7, Stanciuc 2/5, Nistor 2/3, Cumpănici 2/2 Dedu 2/3, Sadoveac 1/3, Drăgan 1/2, Ilie, Rotaru 0/1, Militaru, Racoțea, Caba. Antrenor: Xavier Pascual.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava