Concert pascal
MOPAN Suceava

Nici runda cu numărul patru a Ligii Naționale de handbal masculin nu a adus prima victorie pentru CSU Suceava, elevii antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei cedând pe terenul nou promovatei HC Buzău cu 27-29. Așa cum anticipau, meciul a fost unul foarte dificil din cel puțin două motive, gazdele au un lot alcătuit din handbaliști cu mare experiență competițională precum Busecan, Asoltanei, Mironescu sau Grasu, în cel de-al doilea rând clubul buzoian este condus de doi foști arbitri, ”prieteni” ai sucevenilor, cuplul Băducu – Voicu. Experiența a fost se pare una decisivă, iar arbitrajul a fost unul corect.
Prima repriză a disputei dintre HC Buzău și CSU Suceava a fost una foarte echilibrată, oaspeții fiind mai tot timpul în avantaj. La pauză totuși gazdele erau în avantaj cu un singur gol.
La reluare, lucrurile s-au mai schimbat și după un start cap la cap, la scorul de 17-15 în favoarea buzoienilor, sucevenii au avut trei acțiuni consecutive eșuate începând cu lovitura de la 7 metri a lui Lakovic, urmate de două ratări ale lui Tîrzioru și Burlacu. Din acest moment jocul sucevenilor s-a ”rupt” pur și simplu și nimic nu a mai fucționat, lucru care le-a permis jucătorilor echipei gazdă să preia inițiativa și să se distanțeze la cinci goluri diferență pe tabela de marcaj. Ecartul s-a păstrat până aproape de flueirul final când CSU Suceava a marcat de trei ori consecutiv și de la 28-24 s-a ajuns la 28-27. Dacă sucevenii nu au avut noroc în două finaluri de meci, cel cu CSM București și cel cu Dinamo, buzoienii au avut șansă șa ultimul atac și au marcat pentru 29-27 cu patru secunde înainte de final.
Acest sezon competițional se dovedește a fi unul extrem de dificil, toate echipele având loturi competitive. Pentru CSU Suceava a fost un start infernal cu CSM București și Dinamo acasă și cu Potaissa Turda și HC Buzău, în deplasare. În afara partidei de coșmar cu clujenii, formația suceveană a făcut partide rezonabile și a fost foarte aproape de rezultate pozitive. Din păcate, lipsește concentrarea în momentele cheie ale meciurilor și acest lucru i-a privat de acumularea mai multor puncte.
Pentru CSU Suceava urmează partida cu Dunărea Călărași și sala ”Dumitru Bernicu”, partidă ce va avea loc miercuri, 3 octombrie de la ora 18.00.

Rezultate înregistrate în etapa a IV-a:
HC Buzău – CSU Suceava    29-27
Dinamo – CSM Făgăraș    28-22
CSM București – CSM Bacău    30-22
Potaissa Turda – U Cluj    32-23
Minaur Baia Mare – HC Dobrogea Sud Constanța    28-23
Din această rundă au mai rămas de jucat meciurile Dunărea Călărași – Poli Timișoara și Steaua – CSM Focșani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava