Concert pascal
MOPAN Suceava

CSU Suceava a pierdut surprinzător al treilea meci din acest sezon competiţional în etapa a XXII-a a seriei A a Diviziei A de handbal masculin pe terenul formaţiei HC Buzău. La primul sa partidă pe banca tehnică a grupării sucevene, Adrian Chiruţ a înregistrat un „avertisment” înaintea barajului de promovare în Liga Naţională.

Sucevenii au evoluat foarte slab pe parcursul primei reprize în care au reuşit să marcheze doar 9 goluri! În pofida revenirii din partea secundă, CSU Suceava nu a putut întoarce rezultatul şi a pierdut cu 25-27 (9-15). De menţionat faptul că din cele 60 de minute de joc, echipa suceveană a jucat în inferioritate 22.

„Este un eşec usturător pe care nu mi-l pot explica. E adevărat că am fost şi dezavantajaţi clar de arbitri, dar acest lucru nu poate reprezenta o scuză dacă ne gândim la diferenţa de valoare dintre cele două grupări.

Vom face o analiză şi vom vedea ce este de făcut pentru a prinde o formă cât mai bună la turneul de baraj” a declarat antrenorul echipei CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

CSU Suceava: Spiridon, C.Tcaciuc – Preda (5), Petrea (4), Olariu (3), Burlacu (3), Acatrinei (2), Cr.Bursuc (2), R.Bursuc (1), Vele (1), Baican (1).

În etapa viitoare, CSU Suceava va juca pe teren propriu cu CSM II Bucureşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava