Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

CSU Suceava a cucerit al treilea titlul consecutiv de campioană națională la handbal masculin – juniori II.

Echipa antrenată de Ioan Tcaciuc și Vasile Boca a obținut medaliile de aur la turneul final de la Timișoara, după ce s-a impus în finala disputată la sfârșitul săptămînii trecute, în fața celor de la HC Buzău, cu scorul de 35-28 (15-13), la finalul unui meci în care Andrei Marcu (8 goluri) a fost desemnat cel mai bun jucător din tabăra suceveană.

Micii universitari suceveni au câștigat lejer grupa din care au făcut parte, după 36-24 cu aceeași HC Buzau, 38-22 cu Avatar Brașov și 39-29 cu CSM Bucuresti, iar în semifinale a trecut de TEC București, cu scorul de 32-26.

Gruparea suceveană a avut trei jucători în echipa ideală a turneului final, este vorba de Adrian Mircea – cel mai bun portar, Nicolas Zapodianu – cel mai bun pivot și Adrian Condrea – cel mai bun inter dreapta.

CSU Suceava a devenit campioană națională cu următorul lot de jucători: Alexandru Haluca, Adrian Mircea, Alessio Hălănduț – Andrei Marcu, Rareș Ostafe, Daniel Popovici, Adrian Condrea, Ianis Chiruț, Iulian Lupu, Călin Blîndu, Ionut Babiuc, Iustinian Dănilă, Alexandru Tivichi, Alexandru Radu, Nicolas Zapodianu, Alexandru George. Staff: Ioan Tcaciuc – antrenor principal, Vasile Boca – antrenor secund și Octavian Andreica – kinetoterapeut.

LPS Suceava a încheiat turneul de final de juniori II de la Timișoara pe locul 7, după 33-30, în jocul de clasament disputat în fața celor de la CSM București.

Formația antrenată de Adi Mitrea obținuse un singur punct în faza grupelor, după 29-39 cu Liceul “Liviu Rebreanu” Turda, 27-27 cu Politehnica Timișoara și 18-29 cu TEC București.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava