Concert pascal
MOPAN Suceava

Azi, de la ora 15.30, CVSU din Suceava va juca la Galați în primul tur al Cupei României Fan Courier la handbal masculin. Formația suceveană vine după un eșec nemeritat în Liga Zimbrilor și dorește să se reabiliteze pe malul Dunării.

Totuși, pentru elevii profesorului Petru Ghervan esențial este meciul de duminică de pe terenul celor de la CSM Alexandria. O victorie în această dispută ar asigura formației bucovinene un final de campionat liniștit.

”Pentru noi un parcurs cât mai lung în Cupa României este un lucru bun. Este momentul să dăm credit tinerilor, din ce în ce mai mult, și astfel de meciuri în compania unor adversari puternici îi ajută. Avem în această săptămână două partide complicate, la Galați și la Alexandria și vrem să le câștigăm pe amîndouă” a spus antrenorul echipei CSU din Suceava, Petru Ghervan.

Din cadrul primului tur al Cupei României Fan Couriere s-au jucat partidele, CSU Constantin Brâncuși Tg.Jiu – CSM Bacău 26-37 și Unirea Sânicolau Mare – CSM Pitești 34-36.

Au mai rămas de disputat meciurile:

CSM Vaslui – CSM Alexandria, CSM Reșița – CSM București, Poli Timișoara – HC Buzău, CSM Făgăraș – CSU Poli Timișoara, CSU Galați – CSU din Suceava, Pietricica Neamț – U Cluj, CS Medgidia – Poli Iași, CSM Sighișoara – CSM Odorheiul Secuiesc și CSM Oradea – Steaua.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava