Concert pascal
MOPAN Suceava

Formația de handbal masculin CSU din Suceava va debuta în sezonul oficial din 2023 cu un meci de campionat pe teren propriu, pe 4 februarie, contra celor de la CSM București. Înainte de această partidă, gruparea pregătită de profesorul Petru Ghervan, ajutat de Bogdan Șoldănescu și Iulian Andrei, a disputat trei partide amicale.

Handbaliștii suceveni au jucat la turneul de la Turda cu echipa locală, Potaissa și apoi cu CSM Odorhei, pentru ca apoi să primească pe teren propriu vizita celor de la CSM Focșani.

Sucevenii ai pierdut prima partidă disputată în Ardeal, 29-34 în fața gazdelor clujene, pentru ca apoi să câștige duelul cu CSM Odorhei, scor 32-28.
În partida jucată în sala ”Dumitru Bernicu” din Suceava, universitarii au învins CSM Focșani cu 34-33 (18-14). Cu ocazia acestui meci, la echipa de seniori a clubului nostru a debutat internaționalul de tineret Florin Drăgoi-David.

Pentru ultimele partide de pregătire înainte de debutul oficial de sezon competițional, CSU din Suceava se va deplasa mâine la Odorheiu Secuiesc, acolo unde vor susține ultimele două amicale din această iarnă, cu gazdele de la CSM și cu CSM Bacău.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava