Concert pascal
MOPAN Suceava

În urmă cu ceva mai bine de 20 de ani, LPS Suceava domina handbalul masculin juvenil în România. Pe atunci, generațiile Adomnicăi, Grigoraș, Glucovschi, Hatnean urmată de cea cu Chiruț, Tcaciuc, Mitrea, Ciubotariu, Bernicu, pentru a aminti doar câțiva dintre cei care au făcut performanță în acele vremuri, au fost campioane naționale la juniori I și II, cei mai mici, atunci nu se puneau la socoteală.

Acele timpuri de grație au revenit la Suceava, prin echipele juvenile ale Clubului Sportiv Universitar din Suceava care își continuă parcursul fără greșeală în Grupele Valoare ale Campionatului Național, în acest sezon competițional.

La nivel de juniori I, handbaliștii pregătiți de Vasile Boca au dispus cu 37-29 de CSM Focșani, în vreme ce juniorii II antrenați de Ioan Tcaciuc s-au întors victorioși, cu 38-28, din deplasarea de la Mizil. De asemenea, formația de juniori III, condusă de Bogdan Șoldănescu, s-a impus cu 47-26 pe terenul celor de la CSȘ Medgidia. Datorită acestor victorii, grupările sucevene sunt lidere în clasamente.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava