MOPAN Suceava

Așa cum era de anticipat, meciul dintre CSU Suceava și Dinamo, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii Zimbrilor, a adus în sala ”Dumitru Bernicu”, la finele săptămânii trecute, mai mulți spectatori ca de obicei. Mica sală suceveană s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru numeroșii iubitori ai handbalului de pe aceste meleaguri.

Deși a avut în față campioana României, care are prima șansă la câștigarea titlului și în acest sezon competițional, universitarii au dat o replică pe măsură, aducându-și din plin contribuția la spectacolul din teren. Trupa pregătită de Xavi Pascual și-a respectat statutul de mare favorită, impunându-se la final cu scorul de 40-36 (18-15), însă victoria bucureștenilor n-a fost una facilă. Cu toate că au început meciul nefericit, ajungând să fie conduși în minutul 13 cu 9-3 pe tabela de marcaj, sucevenii au evoluat cu dârzenie, au pus probleme adversarilor lor veniți din patru zări, părăsind arena în aplauzele asistenței.

De o primire călduroasă a avut parte și actualul dinamovist Daniel Stanciuc, jucător crescut și format de formația universitară suceveană.

CSU Suceava: Makaria (6 intervenții), Merlă, Podovei – Botond (9 goluri), Bologa (5), Gavriloaia (4), Mănescu (4), Dascălu (4), Tîrzioru (4), Zarițchi (2), Focșăneanu (2), Loic (1), Lupu (1), Bruj, Grigore, Radu.

Antrenor: Bogdan Șoldănescu.

Dinamo București: Heidarirad (7 intervenții), Cupara (4 intervenții) – Akimenko (9 goluri), Kukic (8 goluri), Stanciuc (5), Bokhan (3), Humet (3), Negru (3), Cenic (3), C. Dedu (2), A. Pascual (2), Rosta (2), Racoțea, Militaru, Cindric.

Antrenor: Xavi Pascual.

După disputarea primelor partide din etapa a XVIII-a a Ligii Naționale Dinamo conduce în clasament cu procentaj maxim de puncte, în vreme ce formația suceveană ocupă o poziție în prima jumătate a ierarhiei, locul 8. În etapa a XIX-a, CSU Suceava va juca duminica viitoare la HC Buzău.

Rezultate consemnate în etapa a XVIII-a:

CSU Suceava – Dinamo  36-40

CSM București – CSM Constanța              25-34

CSM Bacău – CSM Sighișoara      36-28

Steaua – Poli Timișoara 29-27

Din această rundă au mai rămas de jucat meciurile: U Cluj – HC Buzău, Minaur Baia Mare – CSM Vaslui și CSM Focșani – Potaissa Turda.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava