Concert pascal
MOPAN Suceava

Foresta Suceava a mai făcut un pas spre desființare în urma ultimei ședințe a Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, care a decis să aplice o nouă depunctare formației sucevene din cauza litigiului cu fostul antrenor Ionuț Moșteanu. Pe lângă cele 4 puncte pierdute pe data de 7 februarie, gruparea de pe Areni a fost deposedată de alte două puncte în urma ultimei ședințe. De asemenea, Comisia a acordat un nou termen pe 6 martie, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății față de creditorul Ionuț Moșteanu pentru a evita în continuare depunctarea.

Rămasă fără jucători, în condițiile în care n-a reluat nici măcar pregătirile, Foresta Suceava a ajuns pe locul al treilea în ierarhia Seriei I în urma acestei noi depunctări și pare condamnată la dispariție.

Conflictul Foresta – Ionuț Moșteanu a început în luna ianuarie a anului 2022, atunci când conducătorii grupării sucevene nu l-au lăsat pe tehnician să urce în autocarul cu care echipa s-a deplasat în stagiul de pregătire din Croația.

Ulterior, Moșteanu a fost înlocuit pe banca tehnică a Forestei cu sârbul Ivan Gvozdenovic. În continuare, Moșteanu a reclamat la FRF decizia unilaterală a conducătorilor Forestei, având în cele din urmă câștig de cauză. Comisia de Disciplină a decis ca gruparea suceveană să-i plătească integral salariul lui Ionuț Moșteanu, cifrat la 10.000 de lei pe lună, până la finalul contractului, care se va încheia în luna iunie a acestui an.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava