Concert pascal
MOPAN Suceava

În momentul în care Daniel Stanciuc s-a transferat de la CSU Suceava la Dinamo, reprezentanții celor două cluburi au convenit ca în cazul în care jucătorul nu va prinde suficiente minute la gruparea din Capitală să fie lăsat să se întoarcă la CSU Suceava. Din păcate, internaționalul în vârstă de 19 ani n-a prea fost folosit de Xavier Pascual în ultima perioadă.

Coordonatorul secției de handbal a clubului sucevean, Petru Ghervan a anunțat că a vorbit cu antrenorul lui Dinamo despre situația lui Stanciuc.

”Am avut o discuție cu ocazia acelui meci când ne-am întâlnit cu Dinamo și ne-a spus că este în vederile lui din toate punctele de vedere, că este un jucător foarte important pentru România în viitor, după care au mai urmat vreo trei-patru etape, cred, și nu a mai jucat deloc. E adevărat că atunci mi-a menționat că ce așteaptă de la Daniel este altceva decît rolul de realizator, de marcator, așteaptă să alerge mult, să nu țină mult mingea. I-a cerut să facă mai puține driblinguri. El a jucat bine în stilul în care se simțea el bine. El trebuie să-și facă rolul de coordonator, de constructor al jocului, de gînditor al jocului, ceea ce la 19-20 de ani nu este deloc simplu”, a transmis Petru Ghervan. Acesta a mai avut o discuție cu Xavier Pascual chiar recent:

”Mi-a spus că ne trebuie răbdare tuturor, mai ales lui Daniel. Trebuie să aibă răbdare, pentru că lipsa de contact cu publicul, cu lumea, imaginea lui, deja îl trage înapoi. El este în vederile lui Xavier Pascual pentru Campionatul European”, a mai spus coordonatorul universitarilor.

Petru Ghervan susține că extrem de important pentru cariera lui Daniel Stanciuc va fi Campionatul European din ianuarie, iar o decizie în privința viitorului tânărului handbalist se va lua în funcție de cât va fi folosit acesta la turneul final.

“Tricolorii” vor juca pe 12 ianuarie cu Austria, pe 14 ianuarie cu Spania și pe 16 ianuarie cu Croația. Primele două clasate se vor califica în grupele principale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava