Concert pascal
MOPAN Suceava

La cei 40 de ani ai săi, Răzvan Gavriloaia a fost desemnat de publicația We Love Sport cel mai bun handbalist din Liga Națională a României în luna decembrie. Extrema dreaptă a celor de la CSU Suceava a marcat 17 goluri în cele două meciuri de campionat disputate în acea perioadă, aducându-și din plin contribuția la importantul succes obținut de universitari pe terenul rivalilor de la CSM Bacău.

„În ultimii ani, CSU Suceava a luptat pentru menținerea în Liga Națională, dar în acest sezon nu are emoții în această privință, iar acest lucru i se datorează și lui Răzvan Gavriloaia. Handbalistul este și cel mai bun marcator al echipei, cu 81 de goluri (locul 6 în clasamentul general), în condițiile în care un alt coleg, Claudiu Lăzurcă, este principalul executant al aruncărilor de la 7 metri”, este prezentarea făcută de cei de la We Love Sport lui Răzvan Gavriloaia.

Golgheterul formației sucevene a fost desemnat MVP-ul lunii decembrie într-o luptă cu Lazar Kukic (Dinamo București) și Călin Demetrios Hossu (U Cluj).

Au mai primit voturi Nicolas Schneider (CSM București), Bogdan Rață (CSM Focșani), Andrii Akimenko (Dinamo), Robert Nagy (Minaur Baia Mare), Vitaly Komogorov (CSM Constanța), Gabriel Cumpănici (Minaur), Mihăiță Miroiu (CSM Focșani) și Alexandru Tărîță (Steaua). Dintre aceștia, trei jucători (Nagy, Cumpănici și Tărîță) sunt cu naționala României la Campionatul European, care va debuta miercuri, la Dusseldorf, cu partidele Franța – Macedonia de Nord și Germania – Elveția.

„Mă simt încă motivat, iar câtă vreme mă uit în stânga și în dreapta și realizez că încă sunt competitiv, nu am motive să fiu nemulțumit de mine. Sunt pregătit pentru ceea ce urmează și sper să facem o figură frumoasă în retur cu CSU Suceava”, a declarat Răzvan Gavriloaia la primul antrenament din 2023 cu echipa sa de club.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava