Concert pascal
MOPAN Suceava

Antrenorul sucevean Adrian Chiruț n-a stat mult fără echipă după despărțirea de Gloria Buzău, produsă la finalul anului trecut. Tehnicianul în vârstă de 39 de ani își va continua cariera tot în Liga Națională de handbal feminin, la CSM Slatina. După ce a lăsat formația buzoiană pe locul al doilea în clasament, de această dată Adrian Chiruț va fi angrenat în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipa din Slatina are o situație foarte grea în campionat, a acumulat doar 6 puncte în 15 meciuri și ocupă poziția a treisprezecea, la o distanță de 4 puncte de HC Zalău, clasată pe loc de baraj.

Chiruț o înlocuiește pe banca tehnică la CSM Slatina pe Victorina Bora, care s-a aflat în această poziție aproape 7 ani. Antrenorul sucevean a semnat contractul duminică, luni a condus prima ședință de pregătire, iar miercuri va debuta abrupt în campionat, împotriva Rapidului București, formație proaspăt calificată în optimile Ligii Campionilor.

„Am ales Slatina, pentru că aici am găsit condiții de pregătire foarte bune și oameni profesioniști, care își doresc să îndeplinească obiectivele și înțeleg ce înseamnă acest sport. Este o nouă experiență, o mare provocare, și voi face tot ce depinde de mine ca să salvez echipa de la retrogradare. Nu va fi deloc o treabă ușoară, însă știu la ce m-am înhămat. Vom încerca să ne agățăm de fiecare joc, vom aduna punct cu punct și sper ca finalul campionatului să ne găsească fericiți”, a declarat Adrian Chiruț.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava