Concert pascal
MOPAN Suceava

Noile telefoane iPhone sunt interesante. Dar înainte de a face această achiziție importantă, ia-ți câteva minute pentru a te asigura că ai un motiv pentru a cheltui atât de mult.

În acest articol, îți prezentăm opt considerente de care trebuie să ții cont înainte de a te decide să faci achiziția unui iPhone 14.

Motivul 1: pentru a avea cea mai recentă tehnologie disponibilă pe piață

Unii oameni cumpără cea mai nouă tehnologie doar pentru că este cea mai nouă tehnologie. Dacă îți poți permite să faci aceste achiziții, bravo ție. Dar dacă îți pui portofelul la încercare cumpărând iPhone 14doar pentru a te putea lăuda, ar trebui să te întrebi dacă există motive mai bune pentru a face această achiziție. Nu uita că majoritatea iPhone-urilor seamănă foarte mult cu generația anterioară și, dacă îți păstrezi telefonul într-o husă, majoritatea oamenilor nici nu vor putea spune ce iPhone ai.

Motivul 2: Pentru a obține una sau mai multe caracteristici noi specifice

Ceea ce îi determină de obicei pe utilizatori să se orienteze către noul model iPhone 14 este camera îmbunătățită din modelele superioare. Apple face în mod constant pași uriași în ceea ce privește capacitatea și calitatea camerei foto. Dacă îți place fotografia, atunci ar putea merita să faci acest pas.

Motivul 3: pentru a schimba dimensiunea

Dacă ai un telefon greu, cum ar fi iPhone Pro Max, și este prea mare pentru mâinile sau buzunarele tale, ai putea lua în considerare trecerea la un iPhone nou, mai mic. Acestea fiind spuse, nu te aștepta să faci upgrade la un iPhone 14 mini.

Dacă ai optat pentru un ecran mai mic și vrei mai multă suprafață de ecran, fie pentru că ochii tăi au nevoie de text și pictograme mai mari (în modul redimensionat), fie pentru că pur și simplu vrei mai multă suprafață de ecran, iPhone 14 Pro Max ar putea fi de interes.

Motivul 4: Pentru culoare

Unii oameni ar cumpăra un iPhone nou doar pentru culoare și suntem siguri că va exista o culoare pe care unii oameni o doresc cu siguranță.

Motivul 5: pentru îmbunătățirea performanțelor

Nu uita că oamenii nu-și schimbă pur și simplu dispozitivul de la un an la altul. Uneori, acest upgrade poate fi de la un model mai vechi, de câțiva ani înainte.

Trecerea la o nouă generație de procesoare – de exemplu de la A14 Bionic la A15 Bionic – nu generează în mod normal o creștere mare a performanței. În timp ce performanța în jocuri între cele două procesoare a crescut cu 14%, conform benchmark-urilor NanoReview, performanța generală a procesorului a crescut doar cu 2%. Durata de viață a bateriei nu a crescut deloc, potrivit testelor.

Așadar, ești sunteți în căutarea unei creșteri semnificative a performanței de la un an la altul, probabil că nu vei observa prea multe. Dar dacă faci upgrade la mai multe generații deodată, această creștere de performanță va fi nesemnificativă.

Motivul 6: Creșterea capacității de depozitare

Apple a oferit iPhone-uri cu doar 64 GB de stocare până la iPhone 12. Abia anul trecut, când a fost introdus iPhone 13, modelele mai ieftine au ajuns la 128 GB. Pentru unii oameni, acest lucru este suficient. Dar dacă începi să înregistrezi multe clipuri video sau să faceți multe fotografii, cei 128 GB se pot umple destul de repede.

iPhone dispune de funcții pentru a gestiona fotografiile pe smartphone-uri mai mici, dar există o mulțime de compromisuri. La un moment dat, dacă vrei să ai toate fișierele și fotografiile pe telefon, fără să vă aștepți ca iCloud să le descarce atunci când ai nevoie de ele, este posibil să vrei o capacitate de stocare mai mare. Iar acesta este un motiv bun pentru a cumpăra un nou iPhone.

Motivul 7: pentru că bateria este pe terminate

Este posibil să înlocuiești bateria telefonului. Poți face acest lucru singur, urmând instrucțiunile furnizorilor de piese, sau îl poți încredința unui furnizor de servicii. Așa vei reuși să-ți faci telefonul să reziste încă câțiva ani.

Dar poți folosi un iPhone muribund ca scuză pentru a te gândi să cumperi un model mai nou. După aproximativ trei ani, telefonul va începe să îmbătrânească și vei simți atât câștigul de baterie, cât și câștigul de performanță menționat mai sus.

Motivul 8: Pentru a depăși declasarea tehnologică

Produsele tehnologice nu sunt dispozitive de sine stătătoare. Ele însele sunt sisteme complexe care fac parte din ecosisteme și mai complexe. iPhone-urile (și toate smartphone-urile) sunt printre cele mai complexe. În prezent, iPhone-ul modern este echipat cu Wi-Fi, Bluetooth, NFC, 4G, 5G Toate aceste protocoale de rețea evoluează într-un ritm rapid, sporindu-și performanțele și capacitățile.

La un moment dat, vechile dispozitive pur și simplu nu mai pot funcționa pe noile rețele. Rețelele vechi sunt închise. Aplicațiile cer noi funcționalități. Hackerii găsesc modalități de a exploata codul vechi și așa mai departe. Telefonul devine pur și simplu prea vechi pentru a mai face anumite lucruri, iar ceea ce mai poate face este adesea lent și chiar periculos.

Opt motive să cumperi iPhone 14, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava