Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând de la finele acestei săptămâni, noul antrenor al echipei de handbal masculin CSU Suceava este fostul ei căpitan din perioada de glorie, Adrian Chiruţ. Fostul component al formaţiilor Dinamo Bucureşti şi Pandurii Târgu Jiu s-a întors acasă cu dorinţa de a pune umărul la revenirea grupării în primul eşalon valoric ca jucător, dar în final a acceptat propunerea conducerii echipei sucevene de a sta pe banca tehnică ca antrenor principal.
„Nu aveam de gând să renunţ la cariera de jucător aşa repede, dar vine o vreme când trebuie să te gândeşti la retragere mai ales după accidentările pe care le-am avut în ultimii ani. Nu am avut intenţia de a ajunge pe banca tehnică a echipei CSU Suceava, însă a venit această propunere din partea conducerii şi după o perioadă de gândire am acceptat. Mă bucur că sunt acasă şi voi încerca să-i ajut cât pot pe jucătorii noştri” a declarat Adrian Chiruţ.
„Am plecat de la ideea că era nevoie de un aer proaspăt la echipa noastră şi ne-am gândit la Adi. Avem un proiect pe trei ani, dar vom încerca să promovăm chiar la finele acestui sezon competiţional în Liga Naţională. Dacă nu vom reuşi, vom încerca anul viitor şi vom forma o formaţie competitivă pentru a duce formaţia Sucevei acolo unde a fost în urmă cu câţiva ani.
Adrian Târzioru a semnat cu echipa noastră şi va putea juca din sezon viitor, iar doi dintre cei mai importanţi jucători ai noştri, Gabriel Burlacu şi Alin Petrea şi-au prelungit contractele cu noi” a afirmat directorul sportiv al CSU Suceava, Sorin Raţă.


„Aşa cum am mai menţionat, suntem în perioada de strângere de informaţii despre posibilele noastre adversare la barajul de promovare în Liga Naţională. Nu mi-aş dori să întâlnim HC Vaslui, dar ne vom lupta cu orice grupare pentru şansa noastră” a conchis noul antrenor principal al echipei de handbal masculin CSU Suceava, Adrian Chiruţ.
Fostul tehnician Răzvan Bernicu va rămâne în staff-ul echipei sucevene până la încheierea acestui sezon competiţional.
În primul meci oficial cu noul antrenor pe banca tehnică, CSU Suceava va întâlni duminică în deplasare formaţia HC Buzău. Cealaltă reprezentantă a judeţului Suceava, Bucovina Vicov va evolua pe terenul formaţiei CSU Târgovişte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava