Concert pascal
MOPAN Suceava

Sezonul competiţional care a trecut a fost unul bun pentru echipele masculine de handbal juniori ale Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Deşi nu mai există o generaţie ca şi cea din anii 2000 când sucevenii dominau handbalul juvenil românesc, totuşi au apărut tineri care dau mari speranţe.

În sezonul precedent, formaţiile masculine ale LPS Suceava şi-au depăşit condiţiile şi au ajuns să se lupte cu cele mai bune grupări din ţară. La categoria juniori I formaţia suceveană s-a calificat la turneul semifinal, la categoria juniori II a ajuns la turneul final şi s-a clasat pe locul V, iar la juniori III a acces tot printer cele mai bune opt echipe din România şi s-a situat pe locul VI. Nu trebuie uitată performanţa înregistrată de echipa de juniori IV a Clubului Sportiv Universitar care a cucerit medalia de bronz la nivel naţional.

Campionatele care vor debuta în curând se anunţă a fi unele extrem de dificile, schimbarea de generaţii afectând fără îndoială alcătuirea echipelor.

FRH a publicat alcătuirea seriile din Campionatele Naţionale de juniori, echipele LPS-ului din Suceava făcând ca de obicei parte din grupele A, adversarii fiind cei tradiţionali.

La juniori I LPS face parte din seria A alături de CSSM Bacău, LPS Roman, SC.3 Adjud, LPS Vaslui, LPS Iaşi, LPS Piatra Neamţ şi CS Nadia Comaneci Oneşti.

Tot în seria A este şi formaţia de juniori II a LPS Suceava alături de CSSM Bacău, LPS Roman, LPS Vaslui I, LPS Vaslui II, CSU Suceava, LPS Iaşi, LPS Piatra Neamţ şi CSS Bacău.

Din seria A a juniorilor III fac parte echipele: LPS Suceava, CSU Suceava, LPS Piatra Neamţ, LPS Roman, CSM Paşcani, LPS Botoşani şi LPS Iaşi.

După cum se poate observa din alcătuirea seriilor, la categoriile juniori II şi III vor exista dueluri deosebit de interesante între LPS şi CSU Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava