• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunţat prin 112, sâmbătă după-amiază, despre un accident care a avut loc în satul Soloneţ, din comuna Todireşti. Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care conducea un tractor cu remorcă, s-a răsturnat la un moment dat şi a fost prins sub utilajul agricol. Localnicii aflaţi în zonă au sărit în ajutorul său şi l-au extras de sub tractor.

La faţa locului s-a deplasat modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM (terapie intensivă mobilă). Din cauza drumului inaccesibil ambulanţei, a fost solicitată în sprijin o autoşenilată, care a fost trimisă de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi.

Tânărul rănit, care a suferit multiple traumatisme prin strivire, a fost stabilizat de către salvatori, după care a fost transportat cu autoşenilata, în condiţii de siguranţă, pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri, până la ambulanţă. Ulterior, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Strivit de tractorul sub care a fost prins, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava