Concert pascal
MOPAN Suceava

Dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunţat prin 112, sâmbătă după-amiază, despre un accident care a avut loc în satul Soloneţ, din comuna Todireşti. Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care conducea un tractor cu remorcă, s-a răsturnat la un moment dat şi a fost prins sub utilajul agricol. Localnicii aflaţi în zonă au sărit în ajutorul său şi l-au extras de sub tractor.

La faţa locului s-a deplasat modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD TIM (terapie intensivă mobilă). Din cauza drumului inaccesibil ambulanţei, a fost solicitată în sprijin o autoşenilată, care a fost trimisă de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuţi.

Tânărul rănit, care a suferit multiple traumatisme prin strivire, a fost stabilizat de către salvatori, după care a fost transportat cu autoşenilata, în condiţii de siguranţă, pe o distanţă de aproximativ 3 kilometri, până la ambulanţă. Ulterior, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Strivit de tractorul sub care a fost prins, 5.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava