Concert pascal
MOPAN Suceava

Harry Styles și-a anunțat fanii că lucrează la cel de-al doilea album de studio.

Discul de debut al starului One Direction, album care îi poartă numele și care include hit-urile ‘Sign of Times’ și ‘Kiwi’, s-a clasat pe prima poziție în topuri din șase țări, inclusiv Marea Britanie și Statele Unite.

Într-un interviu recent, Harry a vorbit puțin despre noul său material discografic. El a spus, potrivit contactmusic.com: „Acum lucrez la cel de-al doilea album al meu, așa că voi face asta, voi face alegerile potrivite, voi citi foarte mult și voi vedea ce se va întâmpla.”

Despre cariera de artist solo, el a spus: „Am încercat să scriu cât de mult am putut, cu cât de mulți oameni am putut și am încercat să învâț cât mai mult. Vă asigur că am scris o mulțime de lucruri foarte, foarte proaste, înainte de a scrie ceva bun.”

De data aceasta, cântărețul nu este implicat și într-un proiect cinematografic, așa cum s-a întâmplat la primul album, anul trecut. „Primirea rolului în ‘Dunkirk’, a coincis cu momentul în care m-am apucat de primul disc, așa că am fost nevoit să opresc totul timp de cinci luni. Dar lucruri din astea se întâmplă când trebuie să se întâmple, așa că… mă bucur de neprevăzut, să fiu sincer.”

Recent, Harry Stiles a fost desemnat cel de-al patrulea cel mai bogat tânăr artist britanic cu vârsta sub 30 de ani, în mare parte datorită albumului său și rolului din thriller-ul ‘World War II’. Averea sa este estimată la 58 de milioane de lire sterline.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava