Concert pascal
MOPAN Suceava

Pete Davidson a vorbit despre despărțirea de Ariana Grande în timpul rubricii ‘Weekend Update’ a emisiunii ‘Saturday Night Live’.

Comediantul în vârstă de 24 de ani și Ariana Grande, 25, au avut o relație cunoscută de întreg globul din luna mai, însă luna trecută au ales să se departă, iar Pete a vorbit pentru prima dată despre asta în mod public.

El a spus, potrivit contactmusic.com: „Știu că unii dintre voi sunteți curioși cu privire la despărțire, dar adevărul este că nu e treaba nimănui. Uneori, lucrurile pur și simplu nu funcționază și e ok. Este o persoană minunată, puternică și îi urez cât de sincer se poate toată fericirea din lume.”

Relația amoroasă dintre Ariana Grande și Pete Davidson „s-a complicat” după moartea fostului iubit al cântăreței, rapper-ul Mac Miller, lucru care a dus la despărțire, potrivit apropiaților celor doi.

Ariana a rămas cu inima frântă după moartea lui Mac – survenită în urma unei presupuse supradoze de droguri, în septembrie. Prietenii ei spun că ruperea logodnei de Pete a fost influențată și de acest lucru.

O sursă a spus pentru Us Weekley: „El este trist. Este foarte trist din cauza despărțirii și îi dorește numai bine Arianei, dar relația lor s-a complicat foarte tare după moartea lui Mac Miller. A pus o piatră foarte grea pe relația lor. Pete o iubește pe Ariana și și-ar fi dorit să funcționeze, dar amândoi au avut parte de evenimente tragice în ultima vreme. Și sunt tineri.”

O altă sursă a spus că Pete Davidson are inima frântă după despărțirea de Ariana: „A rămas cu inima frântă… Se comportă ca și cum ar fi bine, dar prietenii îl cunosc și își dau seama că nu e în regulă.”

Ariana Grande este și ea „foarte tristă” din cauza despărțirii de Pete Davidson și „încearcă din greu să meargă mai departe”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava