Concert pascal
MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că în municipiu au fost montate noi parcometre pe bază de energie solară și plată tip contactless.Lucian Harșovschi a spus că trei astfel de parcometre stradale au fost montate pe str. Universității și câte unul pe str. Mihai Eminescu și pe. Ciprian Porumbescu. „Aceste noi parcometre funcționează în regim autonom, cu energie solară, fiind dotate cu acumulatori reîncărcabili, ce asigură funcționarea independentă 24 de ore din 24.

O altă noutate constă în modalitatea de plată, aceste parcometre permit și plata cu cardul bancar tip contactless, pe lângă plata cu monede”, a precizat Harșovschi. El a amintit că Primăria Municipiului Suceava administrează parcări cu plată unde funcționează sistemul de autotaxare încă din anul 2018.

Plata se poate face la parcometru, prin SMS, dar și cu cardul bancar prin aplicația Suceava Parking, disponibilă gratuit pe Android și iOS.

În prezent, sistemul de autotaxare se regăsește în zonele Piața Centrală, Magazin Bucovina, Hotel Bucovina, str. Ștefan cel Mare, IPJ, Dorna, str. Nicolae Bălcescu, str. Vasile Alecsandri, str. Vasile Bumbac, Aleea Trandafirilor, str. Anastasie Crimca, intersecția dintre str. Anastasie Crimca și Aleea Trandafirilor, Palatul de Justiție, str. Universității, str. Mihai Eminescu, str. Meseriașilor, str. Mitropoliei, str. Ciprian Porumbescu și cele două parcări subterane din zona centrală.

Harșovschi anunță că în Suceava s-au montat parcomentre pe bază de energie solară și cu plată tip contactless (FOTO), 2.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava