Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat extinderea lucrărilor de reabilitare a străzilor din centrul Sucevei. Lucian Harșovschi a discutat astăzi cu constructorii care lucrează pe str. Curtea Domnească, stabilind suplimentarea forței de muncă pentru a termina lucrările, profitând astfel de vremea bună. „Astăzi se va finaliza stratul suport, deja se montează bordurile și se vor ridica capacele de canal și geigerele, pentru ca apoi să se poată turna stratul final de uzură.


Datorită faptului că avem utilajele în apropiere, am stabilit să reabilităm toată zona, mai exact vom reface trotuarele și căile rutiere de pe str. Dimitrie Onciu, inclusiv parcarea din spatele Of. Poștal 1,  str. Plăieșilor și str. Meseriașilor, inclusiv zona parcului”, a spus viceprimarul Sucevei. Lucian Harșovschi a precizat că tot astăzi se va reabilita parcarea de pe str. Horia, Cloșca și Crișan, în momentul de față făcându-se pregătirile pentru stratul de uzură.


„Chiar dacă vremea va fi bună, lucrările sunt destul de ample și ceea ce nu se va face anul acesta, vom finaliza în primăvară”, a încheiat Harșovschi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava