MOPAN Suceava

HeidelbergCement România, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața materialelor de construcții, a prezentat oportunitățile de angajare pentru studenți, masteranzi și tineri absolvenți în cadrul companiei, promovând programul internship, ediția 2017, în rândul studenților Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. La întâlnirea care a avut loc astăzi, 23 martie, au participat mai mulți reprezentanți ai companiei și studenți din cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor (FIESC) și Facultății de Inginerie Mecanică, Mecatronică și Management, care au avut ocazia să afle mai multe despre fluxul dintr-o fabrică de ciment, așteptările unei companii de la tineri, criteriile care primează în selectarea unui tănâr la început de carieră și perspectivele oferite de industrie.

HeidelbergCement România încurajează și susţine activ dezvoltarea tinerilor, organizând în fiecare an stagii de internship pentru studenți, proaspăt absolvenți de facultate și masteranzi, oferindu-le șansa să învețe direct de la profesionişti în diferite departamente ale organizației.

„Programul de internship pe care îl oferim este centrat pe învăţare practică. Ne dorim să le prezentăm participanților procese și activități specifice industriei materialelor de construcții și să le facilităm, astfel, aprofundarea cunoștințelor teoretice dobândite în timpul facultății și acumularea de experienţă practică. În funcție de performanța individuală, nivelul de înțelegere a business-ului și asimilarea de noi concepte, tinerii pot avea șansa de a fi selectați ulterior într-unul din programele noastre de trainee, care le va deschide noi oportunități de dezvoltare profesională în cadrul organizației și îi va conecta la industrie”, au declarat reprezentanții HeidelbergCement România.

Specialități căutate în programul de internship

Anul acesta, HeidelbergCement România a lansat programe de internship, în cadrul departamentelor de achiziţii (sediul central), contabilitate (sediul central), sănătate şi securitate în muncă (fabrica de ciment Fieni), mentenanță electrică (fabricile de ciment Tașca/Chișcădaga/Fieni), mentenanță mecanică (fabricile de ciment Tașca/Chișcădaga/Fieni), exploatare materii prime (fabrica de ciment Tașca/) și producţie ciment (inginerie de proces) (fabricile de ciment Tașca/Chișcădaga/Fieni).

Progamul de internship se adresează studenților din anii terminali sau materanzilor, printre specializările căutate de companie numărându-se: Energetică/ Electronică/ Electrotehnică/ Automatică, Contabilitate și Informatică de Gestiune, Construcții și Instalații/ Chimie industrială/ Sisteme de management, Inginerie mecanică/ TCM/ Utilaj tehnologic, Exploatări miniere/ Inginerie minieră/ Inginerie geologică, Chimie industrială/ Știința și ingineria materialelor oxidice/ Inginerie de proces.

Stagiul este plătit, cu normă întreagă și se desfășoară în perioada iulie-septembrie 2017. Studenții interesați pot aplica în program, trimițând CV-ul până la data de 7 aprilie a.c., la adresa resurseumane@heidelbergcement.ro, precizând în titlul mesajului postul pentru care optează. Mai multe detalii pot fi găsite pe https://www.heidelbergcement.ro/programul-internship-2017.

HeidelbergCement România SA este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german HeidelbergCement. Compania a luat naștere în anul 2015, prin fuziunea Carpatcement Holding S.A., Carpat Beton S.R.L. și Carpat Agregate S.A., care au fost înființate între 1998 și 2004 ca parte a investițiilor realizate în România de grupul HeidelbergCement, care depășesc 500 de milioane de euro.

HeidelbergCement România S.A. deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 19 stații de betoane, 7 cariere și 6 balastiere de agregate. Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase (de înaltă rezistență, pentru îmbrăcăminți rutiere, pentru lucrări hidrotehnice, de uz general și poriment), precum și agregate de carieră și de balastieră.

Odată cu preluarea producătorului italian de ciment Italcementi, grupul HeidelbergCement a devenit numărul 1 în producția de agregate, numărul 2 în producția de ciment și numărul 3 în producția de betoane, la nivel mondial. Grupul are aproximativ 63.000 de angajați în peste 3.000 de locuri de producție din circa 60 de țări din întreaga lume.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava