Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Heidi Klum a mărturist recent că se va căsători cu iubitul ei, bodyguard-ul Martin Kirsten, doar dacă acesta va fi de acord să semneze un contract prenupțial, în care se stipulează clar că el nu va primi nimic din averea ei, estimată la 70 de milioane de dolari, informează showbizspy.com.
O sursă a declarat pentru ziarul National Enquirer: ”Martin și Heidi s-au certat foarte tare după ce a ea declarat presei că nu crede că se va  mai căsători vreodată. Dar Heidi nu vrea să-l piardă pe Martin, pentru că îl iubește foarte mult, la fel și copiii ei.”

Heidi, 40, și Martin, 45, și-au dăruit unul altuia inele, simbolizând dragostea ce și-o poartă, dar surse spun că nemțoaica nu va păși pentru a treia oară în fața altarului fără ca Martin să semneze un contract prenupțial.
Aceeași sursă a adăugat: ”Face asta pentru liniștea familiei ei. Heidi nu este proastă. Nu va lăsa un bodyguard să o amețească, apoi să-i ‘curețe’ conturile bancare.”

Heidi Klum are o fetiță, Leni, 9, din primul mariaj și pe Henry, 7, Johan, 6, și Lou, 3, copii rezultați în urma căsătoriei cu Seal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava