Concert pascal
MOPAN Suceava

Hilary Duff a vorbit într-un interviu recent despre despărțirea de Mike Comrie. Cântăreața/actrița, în vârstă de 27 de ani, care s-a despărțit pe cale amiabilă de sportivul cu care are un băiețel în vârstă de trei ani, Luca, în ianuarie 2014, după un mariaj de trei ani, a spus că a realizat că „oamenii nu sunt făcuți pentru a petrece o viață împreună.”

„Nu vreau să sun dramatic, pentru că nu sunt. Dar cred că oamenii nu sunt făcuți pentru a petrece o viață împreună. Se întâmplă, de-a lungul unei relații, lucruri cu care nu ai cum să lupți. Un mariaj de 20 de ani, faptul că ajungi la această performanță trebuie să te facă să te simți minunat, dar asta implică foarte multe sacrificii. Eu mereu vreau să lupt pentru fericire.”, a spus vedeta în numărul de aprilie al revistei Cosmopolitan, potivit contactmusic.com.

Chiar dacă s-a căsătorit la 20 de ani cu Comrie, Duff nu a simțit la acea vreme că ar fi prea tânără pentru un asemenea pas: „Lucrând de la 11-12 ani, mi s-a părut corect să face acea alegere la acea vârstă.”

Hilary Duff, care s-a despărțit de jucătorul profesionist de hochei la începutul anului trecut, se pare că a înaintat actele de divorț luna trecută, la doar o zi după ce Comrie a fost acuzat că a făcut avansuri unei femei la un restaurant din Beverly Hills, California. O sursă a spus că frumoasa blondă a citat diferențe ireconciliabile și a cerut custodia copilului lor.

Hilary Duff și Mike Comrie s-au căsătorit în august 2010, iar în martie 2012 au devenit părinți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava