Concert pascal
MOPAN Suceava

Hilary Duff și fostul ei soț, Mike Comrie, pun familia pe primul loc, astfel, s-au reunit pentru a sărbători ziua de naștere a copilului lor, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața/actrița a postat duminică pe contul ei de twitter un selfie cu ea, fostul ei soț și băiețelul lor, Luca, care a împlinit patru ani, alături de care a scris: „Suntem atât de mândri de acest băiețel.” În aceeași zi, puțin mai devreme, vedeta a postat o poză, pe același site de socializare, doar cu ea și Luca, scriind în dreptul ei: „Tu… tu ești magic băiețelul meu. La mulți ani! Inima mea bate cu o putere extraordinară pentru tine…”

Hilary și Mike s-au despărțit în 2014, iar divorțul lor s-a finalizat în ianuarie 2016. Cei doi împart custodia fiului lor, Luca.

Actrița, în vârstă de 28 de ani, a declarat recent în emisiunea lui Ellen DeGeneres că ea și fostul ei soț au rămas foarte apropiați, chiar dacă mariajul lor nu a ținut. „Suntem prieteni buni și râdem foarte mult împreună.”, a spus ea, potrivit sursei citate. Vedeta a continuat: „Comunicăm foarte mult, iar când unul dintre noi nu este cu Luca, ne trimitem poze. El este un om minunat, vom încerca să menținem această relație.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava